Mobotix c25

Beschikbaar in onze webshop

Ultra-compacte (diameter slecht 12 cm) en onopvallende 6MP dome-camera voor naadloze integratie in een plafond. Zijn 360° weergave heeft een hoge detaillering dankzij een ruisvrije sensor van 6 Megapixel. Hiermee kunt een ruimte zonder zgn. 'blind-spots' in beeld zien.

 

Mobotix C25

Voordelen van de Mobotix C25

  • Hemisferische blik rondom voor compleet toezicht in een ruimte
  • Digitaal in-/uitzoomen en vertekeningsvrij beeld dankzij 6MP
  • Onopvallend en weinig onderhoud dankzij het ontbreken van bewegende onderdelen
  • Ingebouwde alarmfunctie, microfoon en luidspreker
  • Kleinste in zijn klasse met oog voor detail en afwerken

Mobotix C25

Vriendelijke, zeer compacte en IP30-gecertificeerde (indoor) 6 Megapixel dome-camera. Zijn 360 ° allround weergave houdt de hele kamer in de gaten. Live monitoring en het opnemen van links naar rechts, zonder beeldvervorming en het panoramabeeld en beeldanalyse van de c25M bieden een ongeëvenaard scala van toepassing scenario’s. De sensor van de Mobotix c25 geeft naast de upgrade naar 6MP, ook weer betere beeldprestaties wanneer er weinig licht is.

Mobotix C25, de meest onopvallende plafondcamera

Ultra-compacte (diameter slecht 12 cm) en onopvallende 6MP dome-camera voor naadloze integratie in een plafond. Zijn 360° weergave heeft een hoge detaillering dankzij een ruisvrije sensor van 6 Megapixel. Hiermee kunt een ruimte zonder zgn. ‘blind-spots’ in beeld zien. Met een muisklik zoomt u op elk gebied tot zeer ver in. U ziet het beeld dan vervormingsvrij en gezichtsherkenning is dan ook zeer eenvoudig. Laat hem continue opnemen, of actief maken wanneer er geluid of beweging wordt waargenomen, de c25 is een krachtpatsertje in mini-formaat/

Accesoires voor de C25

Er zijn een tweetal accesoires om de C25 uit te breiden in functioneren. Met de MxBus (een i/O module van Mobotix), kunt u twee in- en outputs aansluiten om bijvoorbeeld een deur te laten openen/sluiten of de verlichting te schakelen. In de nabije toekomst komt er ook een muurbevestiging om de C25 verticaal als opbouw te monteren.

Aanbevolen accessoires of alternatievenAlle accessoires

* Inclusief software voor beeldopslag en videomanagement

Camera gegevens

Type Binnencamera 360º Fisheye
Frame rate Tot 30 fps
Zoom Digital Pan/Tilt/Zoom, 8x zoom
Connectie LAN
Resolutie Tot 3072×2048
Weergave Kleur / Zwart-Wit
Stroom Power over Ethernet adapter (PoE)
Audio Microfoon en speaker functionaliteit

 

Lensopties

Lens Kijkhoek Beeldbereik op 10 m. afstand Afbeelding
12 mm 360° Oneindig breed – 110 m. hoog Mobotix-L12
23 mm H92 °-V68 ° 20 m. breed – 13,3 m. hoog Mobotix-L25