Mobotix S14

Beschikbaar in onze webshop

De Mobotix S14 kunt u koppelen aan twee lenzen met geïntegreerde microfoons met behulp van een twee meter connector kabel aan op de camera behuizing. U kunt hiermee twee naburige kamers geheel in de gaten houden met slechts een camera.

Film S14

Mobotix S14D, zeer flexibel camerasysteem

De Mobotix S14 FlexMount is een universeel inzetbaar en gemakkelijk te verbergen IP-camera systeem met een krachtige microprocessor. De camera is in staat om op te nemen met twee sensor opnamen – met een zeer gedetailleerde resolutie van maximaal 2 x 3 Megapixel.

Onopvallend en elegant

De platte behuizing, inclusief flash-geheugen en externe aansluitingen (Ethernet, MiniUSB, MxBus), kunnen discreet en met een optimale bescherming achter een muur of het plafond worden geïnstalleerd. Ideaal voor hotels, restaurants, kantoren, winkels, maar ook voor de inbouw in apparaten zoals ATM panelen.

Weerbestendig en energie-besparend (PoE-standaard)

Het hele systeem is weerbestendig (IP65), werkt in een temperatuurbereik van -30°C tot +60°C en kan worden voorzien van stroom (PoE) via een standaard netwerkkabel. Het stroomverbruik is minder dan 5 watt.

mobotix s14 met twee lenzen