Mobotix S16

Beschikbaar in onze webshop

De Mobotix S16 kunt u koppelen aan twee lenzen met geïntegreerde microfoons met behulp van een drie meter sensor kabel aan op de camera behuizing. U kunt hiermee twee naburige kamers geheel in de gaten houden met slechts een camera.

Algemene informatie over de Mobotix S16 FlexMount

De compacte Mobotix S16B FlexMount is een universeel inzetbare, gemakkelijk camoufleerbare video systeem met een zeer gedetailleerde resolutie van maximaal 6 Megapixels. De volledig weerbestendige IP-camera heeft twee miniatuur sensor modules, die elk zijn verbonden met de camerabehuizing met een drie meter lange kabel. Dankzij de hemisferische dual lens, kan twee aparte kamers tegelijk worden verzekerd zonder enige blinde vlekken.

Discreet. Flexibel. Weerbestendig.

Met de Mobotix S16B FlexMount, zijn twee 6MP sensor modules met microfoons aangesloten op een verborgen camerabehuizing via kabels van maximaal drie meter lang voor elke module (totaal 6 m). Twee aangrenzende kamers kunnen discreet worden bewaakt met slechts één camera. De S16 is duidelijk superieur aan het vorige model in termen van beeldkwaliteit en framerate. De Mobotix S16 gebruikt niet meer vermogen dan zijn voorganger (~5 watt), ondanks de nieuwe sensor technologie.

Twee kamers monitoren met een camera

Met de S16 FlexMount, zijn twee 6MP sensor modules met microfoons aangesloten op een camera behuizing via kabels van maximaal drie meter lang voor elke sensormodule (totaal 6 meter). Twee aangrenzende kamers kan discreet worden bewaakt met slechts een camera.

Weerbestendig conform IP65

De camera heeft een IP65 rating.

 

 

Aanbevolen accessoires of alternatievenAlle accessoires

Camera gegevens

Type Twee lenzen. Buitencamera IP66 weerbestendig
Frame rate Tot 30 fps
Zoom 1/2/4x digital
Connectie LAN
Resolutie
1 Lens 3072×2048 (6MEGA), 2 Lenzen 6144×2048 (12MEGA)
Weergave Kleur of Zwart Wit (Infra Rood IR)
Stroom Power over Ethernet adapter (PoE) Stroomverbruik ~5 Watt
Audio Microfoon en speaker functionaliteit

 

Lensopties