Mobotix MxDisplay+

Beschikbaar in onze webshop

De MxDisplay is ideale manier om alles uit uw Mobotix T25 intercom te halen. Het kleine touchscreen houdt controle over al uw toegangssystemen.

Mobotix MxDisplay

 

Slechts een paar millimeter op de muur

De flatmount frames laten de MxDisplay minder uitsteken dan een lichtschakelaar aan de muur. Dat lijkt misschien niet belangrijk, maar hierdoor verdwijnt het MxDisplay in uw interieur. En dat is wel belangrijk. Ook voor bijvoorbeeld klinische omgevingen zoals ziekenhuizen. Zo kunt u zonder visuele inbreuk op uw interieur gebruik maken van de meest geavanceerde intercom-technologie.

Toegangspas

Achter het glazen touchscreen gaat nog meer techniek schuil. Zo heeft de MxDisplay een complete compatibiteit met gecodeerde toegangspasjes. Dit onzichtbare systeem (RFID) maakt het mogelijk om met een geselecteerde toegangspas langs de MxDisplay te halen en de deur te laten openen.

Professionele kwaliteit

Zoals alle oplossingen van Mobotix is ook de MxDislay volledig ontwikkeld volgens de hoogste kwalteitsnorm. De waterdichtheid, het glazen aanraakscherm en de volledig onzichtbare inbouwmogelijkheid staan allen in het vaandel om de meest veeleisende gebruiker tegemoet te komen. Zo kan zowel de kwaliteitsbewuste huiseigenaar als de zware industrie gebruik maken van de uiterst hoge betrouwbaarheid van Mobotix

Plat maar vol functies

Naast uw persoonlijke app op uw smartphone, heeft u met de MxDisplay een vaste en bedrijfszekere unit in de muur, die naadloos overgaat in uw interieur. De flat-mount steekt slechts enkele milimeters uit. De MxDisplay gaat verder dan een slim touchscreen. Het kan namelijk ook met de Mobotix- toeganspas gecombineerd worden, waarmee u automatisch deuren laat openen voor iedereen die geautoriseerd is.

Aanbevolen accessoires of alternatievenAlle accessoires