Mobotix D26

Beschikbaar in onze webshop

De Mobotix D26 is een hoge-resolutie dome camerareeks van MOBOTIX. Deze enkellens dome camera is geschikt voor buiten montage en tevens de voordeligste camera van Mobotix.

Vijf high-performance lenzen beschikbaar voor de D26B in de compacte dome behuizing . Door hun lage stroomverbruik van slechts 3 watt , kan D26B camera’s werken in een zeer breed temperatuurbereik ( -30 tot +50 ° C/-22 tot +122 ° F ) . MOBOTIX-camera’s hebben een minimale verwarming nodig en kan stroom via de netwerkbekabeling met behulp van PoE -producten worden geleverd . De D26B modellen zijn volledig stof-en spatwaterdicht (IP65). De D26B Wall Mount is de camera bij uitstek geschikt voor buitengebruik en voor de installatie over opbouw contactdozen zodat de kabels goed verborgen blijven.

6 Megapixel Sensor Technology
De nieuwste 6 Megapixel beeldsensor technologie die wordt gebruikt in de camera heeft verbeterde de framesnelheid en de beeldkwaliteit tot 6,3 megapixel resolutie en brengt een nieuw niveau van detail om uw ingezoomd beelden (+26%). Dankzij de nieuwe sensoren die bijna vier keer hoger lichtgevoeligheid voorzien , de camera levert ook overtuigend kleurenafbeeldingen in de schemering en in de zware regenval . ‘S nachts , de optionele zwart-wit sensor biedt nu ook HiRes beelden van maximaal 6 megapixel resolutie ( vorig D24M model : . Max 1.3 megapixels ) , het leveren van dubbele foto’s met max. zes megapixels zowel overdag als ‘ s nachts .

Meer informatie? Neem contact op of doe een offerte aanvraag.

Aanbevolen accessoires of alternatievenAlle accessoires

Camera gegevens

Type Buitencamera IP65 weerbestendig
Frame rate Tot 30 fps
Zoom 1/2/4x digital
Connectie LAN
Resolutie Tot 3072×2048
Weergave Kleur of Zwart Wit (Infra Rood IR)
Stroom Power over Ethernet adapter (PoE) Stroomverbruik ~3 Watt
Audio Geen

 

Lensopties